A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» провела онлайн-захід, під час якого презентувала напрацювання проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту

Дата: 15.01.2024 12:28
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

12 січня 2023 року Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» провела онлайн-захід, під час якого  презентовала напрацювання проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» в Житомирській області», в тому числі  в Іршанській територіальній громаді.

До заходу долучилися представники 10-ти громад партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» в Житомирській області», від Іршанської громади: керівництво, представники структурних підрозділів.

Під час заходу обговорили важливість залучення мешканців до процесів прийняття владних рішень в громаді та підготовлені рекомендації для ОМС.  Також зазначили необхідність збільшувати залучення різних груп населення (в тому числі осіб з інвалідністю, жінок, ВПО) до процесів прийняття рішень; проводити навчання для ОМС та громадського сектору щодо способів та механізмів залучення, проведення правоосвітньої та роз’яснювальної роботи.

Дякуємо Проєкту USAID «ГОВЕРЛА, Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за співпрацю.

Тільки при тісній співпраці місцевого самоврядування та громадськості  вдасться втілювати проєкти, які необхідні жителям громади з врахуванням гендерної рівності, безбар’єрності.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь