A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Меморіальні заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 16:23
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

20 лютого 2024 року на майданчику біля адмінбудівлі Іршанської селищної ради відбулися меморіальні заходи з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні. Розпочали урочистості із спільного виконання Гімну України.

До заходів долучилися працівники селищної ради, викладачі та вихованці Іршанського Центру естетичного виховання, учні початкової ланки Іршанського ліцею, небайдужі мешканці селища.

З промовою до усіх присутніх звернулася заступник голови Іршанської селищної ради Галина Ширченко, яка ознайомила з хронікою подій на Майдані під час Революції Гідності у 2014 році. Учні 2-Б класу декламували вірші про Небесну Сотню, разом з вчителькою Наталією Кайдаловою читали дитячу молитву про збереження України та запалили поминальні лампадки. Після урочистого покладання квітів хвилиною мовчання пом’янули Небесну Сотню та загиблих воїнів-захисників. Усі присутні долучилися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті». Символічні паперові витинанки у вигляді ангелів, зроблені руками вихованців Центру естетичного виховання, прикрасили кущі та деревця біля меморіального знаку загиблим Героям Небесної Сотні, як символ розстріляних мирних людей і нашої пам’яті про їх подвиг. На завершення заходів всі, хто був присутній на урочистостях піднесли квіткову композицію до стендів із загиблими Героями, які розташовані у фойє селищної ради та поіменно згадали воїнів-земляків, хто поклав своє життя заради майбутнього України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь