A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Армія відновлення "Суспільно корисні роботи"

Дата: 28.02.2024 12:02
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Суспільно корисні роботи – види тимчасової трудової діяльності працездатних осіб в умовах воєнного стану, які провадяться для виконання робіт, що мають оборонний характер, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру, що виникли в період воєнного стану, та їх наслідків, задоволення потреб Збройних Сил, інших військових формувань і сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та системи забезпечення життєдіяльності населення, а також не можуть бути пов’язані з підприємництвом або іншою діяльністю, спрямованою на одержання прибутку, та до яких належать роботи і послуги, що не потребують, як правило, спеціальної професійної підготовки.

Програма орієнтована на працездатних осіб, у тому числі осіб, що не підлягають призову на військову службу, які за віком і станом здоров’я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану, зокрема безробітних та інших незайнятих осіб.

З кожною із таких осіб укладається строковий трудовий договір.

Правові та організаційні засади залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, а також питання соціального захисту працездатних осіб, що залучаються до їх виконання, визначені статтею 8 Законом України «Про правовий режим воєнного стану» та  Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 753.

https://www.dcz.gov.ua/sites/default/files/hand_4.pngУ разі відсутності підходящої роботи для зареєстрованого безробітного, підходящою для нього роботою вважається участь у громадських роботах та суспільно корисних роботах. У разі відмови від 2-х пропозицій підходящої роботи щодо участі в громадських роботах та відмови від суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану реєстрація безробітного припиняється.

Для того, щоб прийняти участь в суспільно корисних роботах, потрібно звернутись до центру зайнятості або зателефонувати за номерами 096-001-24-94,  044-244-94-22.

Це чудова можливість для безробітних Житомирщини не лише отримати тимчасову зайнятість та заробітну плату, а й внести свій вклад у відбудову країни

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь