Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Дякуємо Міжнародному Благодійному Фонду «Допомога дітям Чорнобиля» за підтримку та організацію безкоштовного відпочинку для пільгових категорій дітей нашої громади

Дата: 19.03.2024 11:26
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

Іршанська територіальна громада висловлює слова щирої вдячності Міжнародному Благодійному Фонду «Допомога дітям Чорнобиля» за підтримку та організацію безкоштовного відпочинку для пільгових категорій дітей нашої громади з метою дозвілля і участі в освітніх та культурних програмах у місті Зольтау, Німеччина.

Відпочинок організований Житомирським обласним відділенням Міжнародного Благодійного Фонду «Допомога дітям Чорнобиля» у співпраці з Управлінням соціальної політики Коростенської райдержадміністрації Житомирської області та за сприянням Іршанської територіальної громади.

Протягом 2023 року 11 дітей Іршанської громади віком від 9 до 12 років пільгових категорій (діти загиблих Захисників України, діти військовослужбовців сил оборони України, діти учасників бойових дій, діти з багатодітних сімей та діти, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи) провели відпочинок з цікавими екскурсіями та майстер-класами у місті Зольтау. З відпочинку діти повернулися з подарунками, позитивними емоціями та незабутніми враженнями.

Станом на 19.03.2024 року ще 11 дітей Іршанської громади відвідали місто Зольтау, на 4 тижні відволіклися від війни, та отримали надію на щасливе і безтурботне дитинство.

Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця в такий надскладний для нашої країни час! Нехай людська шана і далі заряджає Вас невичерпною енергією, вмінням працювати для дітей і заради дітей!

Нехай в усіх справах Вас супроводжує успіх, а віра в краще майбутнє додає сил і надихає на великі перспективи! Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань!

Щиро дякуємо Вам та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь