A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Про проведення заходів державного ринкового нагляду

Дата: 10.04.2024 15:46
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Повідомляємо. що постановою Кабінету Міністрів України від 8 березня 2024 року №261 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 року №303 і від 3 травня 2022 року №550» відновлено здійснення планових та позапланових заходів державного ринкового нагляду та контролю нехарчової продукції у трьох пріоритетних напрямах у цілях Угоди про оцінку відповідності та прийнятність промислових товарів (Угода АСАА, або так званий «промисловий безвіз»), а також поновлено здійснення позапланових заходів на всі інші види нехарчової продукції, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року №1069.
Одночасно повідомляємо, що на даний час ДСНС України здійснює державний ринковий нагляд за такими видами продукції, як піротехнічні вироби та аерозольні розпилювачі.

При реалізації зазначених видів продукції необхідно керуватися Законами України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції, «Про загальну безпечність нехарчової продукції», Технічним регламентом піротехнічних виробів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 5 січня 2021 року №8, Технічним регламентом аерозольних розпилювачів. Затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2023 року №154 та іншими чинними документами у сфері державного ринкового нагляду.

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь