Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Іршанська селищна рада взяла участь у конференції, присвяченій підвищенню доступності та інклюзивності соціальних послуг у громадах

Дата: 22.04.2024 12:09
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

15 - 17 квітня 2024 року Іршанська селищна рада, в особі головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, економіки та агропромислового розвитку, взяла участь у конференції "Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», яку в місті Івано-Франківську організувала громадська організація "Фундація "Простір".

Учасники конференції відвідали Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас – Прикарпаття » та реабітаційний центр в с. Угринів. Також громади презентували свої напрацювання в соціальній сфері, обговорили результати організованої роботи в рамках проєкту, проблеми та шляхи їх розв’язання задля покращення якості та доступності послуг досліджених об’єктів соціальної роботи в громадах, представляли розроблені соціальні паспорти власних громад.

За підсумками проведеної конференції були сформовані рекомендації, спрямовані на напрацювання конкретних заходів, які будуть включені при розробці проєктів місцевих програм для підвищення якості надання різних муніципальних послуг людям з інвалідністю, ветеранам, внутрішньо переміщеним особам та іншим особам з числа вразливих верств населення.

Цей захід був організований ГО «Фундація «Простір» у рамках гранту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь