Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Квітнева вервечка досягнень Іршанської школи мистецтв

Дата: 24.04.2024 17:49
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

22 квітня 2024 року у м. Житомир відбувся обласний конкурс хореографічного мистецтва "У ритмі танцю". Цього дня велика сцена Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І Кочерги зустріла близько сорока танцювальних колективів з усієї Житомирщини. На конкурсі було представлено більше шістдесяти танцювальних номерів.  Вихованці Іршанської школи мистецтв, які звикли до плідної праці на творчій ниві, теж відвідали фестиваль-конкурс. Танцюристи колективу "Верес" посіли  І місце у номінації " Народний танець"  (керівники Світлана Можаровська та Олена Єрмакова), також ІІІ місце здобув колектив "Дивоцвіт" у номінації "Сучасний танець" (керівник Світлана Коврига).

19 квітня 2024 року в м. Коростень проходив XIV Всеукраїнський  відкритий конкурс юних баяністів-акордеоністів імені Анатолія Білошицького .У конкурсі взяли участь кращі виконавці області та регіонів України. Іршанську школу мистецтв та Іршанську громаду вдало представив на конкурсі Смялковський Власт. Юнак виборов ІІІ призове місце у 3 віковій категорії (клас викладача Ганни Самусь).

20.04.2024 у м. Житомир відбувся XVII Обласний фестиваль-конкурс учнівської молоді "Великодні дзвони 2024" в якому взяла участь учениця Іршанської школи мистецтв Васянович Анастасія (клас викладача Беляк Таміли) Анастасія виборола почесне ІІІ місце у номінації "Інструментальне мистецтво'' (фортепіано).

Бажаємо нашим талановитим дітям та  молоді яскравих емоцій, азарту і завзяття, досягати нових висот і не зупинятися. Ви кращі, пишаємося вами!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь