Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Свято титанодобувників та благодійність

Дата: 23.07.2024 10:47
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

19 липня в Палаці культури і спорту «Титан» відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, 70-річного ювілею Іршанського ГЗК та Дня селища Іршанськ.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять  загиблих воїнів-захисників, які віддали своє життя за Україну.

Таланти Іршанської школи мистецтв та аматори громади об’єдналися, аби створити святковий настрій, привітати працівників головних гірничодобувних підприємств громади та мешканців Іршанщини. Пісня, танець, щире слово, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, підіймало настрій.

Під час заходу зі сцени лунали привітання від селищного голови. «День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості та День селища Іршанськ завжди об’єднувались в одне свято.  Вже втретє ми відзначаємо його у воєнний час. Але за цей час Україна і всі ми стали сильнішими та витривалішими. Мешканці громади, працівники наших гірничодобувних підприємств, об’єднавшись, докладають зусиль до наближення перемоги. Це особливе свято, яке єднає всіх мешканців нашої громади, тих, чиєю працею твориться історія нашого краю. Зі святом дорогі Іршанці! Зі святом наші шановні добувачі і підкорювачі металу! Сталевого здоров'я, залізного успіху і міцного сімейного щастя», – звернувся до присутніх селищний голова Сергій Сахненко.

Свято традиційно відбувалося у рамках благодійності на підтримку наших захисників. Цього разу задонатити у скриньку можна було на закупівлю комплектуючих для виготовлення FPV-дронів, які збирає працівник Іршанського ГЗК Сергій Анічкін. Добрі справи об’єднують та згуртовують людей, надто у такий тяжкий для нашої країни час. Це доведено неодноразово жителями нашої громади. Тільки разом, спільно, впевненими кроками продовжуємо допомагати нашим захисникам, тримаючи кожен на своєму місці свій фронт та наближаючи  перемогу. Під час заходу  було зібрано 9740 грн. Дякуємо всім, хто долучився до доброї справи, в чиїх серцях кипить любов до України! Ваші великі справи захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних