A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ

Чарівний світ української мови в Добринському НВК

У Добринському НВК з 01 по 08 листопада було проведено Тиждень української мови. В рамках цього Тижня здобувачі освіти 3-8 класів взяли активну участь у І етапі Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика. Вчитель української мови та літератури Гуринчук С. П. з учнями 7-8 класів провела захоплюючу інтелектуальну гру «Чарівний світ української мови», приурочену Дню української писемности. Захід проходив цікаво, допитливі мовознавці вміло і вправно демонстрували свої знання з рідної мови. На закінчення свята всіх учасників пригостили святковим короваєм.

16:36:34 21.11.2019

Добринський НВК отримав сертифікат учасника рекорду України

Нарешті, ми дізнались про чудову новину: Добринський заклад освіти отримав сертифікат учасника рекорду України «Найбільша кількість уроків добра». 2 жовтня разом з навчальними закладами з усієї України вони брали участь у встановленні нового Національного рекорду України «Найбільша кількість уроків добра». Національний Реєстр Рекордів України зареєстровав 15012 уроків у 1617 навчальних закладах. А це на 8470 уроків більше ніж в минулому році.

16:29:42 21.11.2019

Діти – наше майбутнє, а школа – майбутнє села

Сучасна сільська школа є осередком освіти, культури, духовності; середовищем, в якому відбувається формування творчих здібностей учнів сільської місцевості, створюються умови для їхньої творчої самореалізації. Переступивши поріг Добринського навчального закладу, відчуваєш, що все зроблено зі смаком та до ладу: затишні класи, світлі коридори, сюжетні малюнки, повсюди квіти та композиції. Адже школа це не просто приміщення, у стінах якого учні здобувають знання, це їх друга домівка, де вони зростають та пізнають життя, а вчителі є провідниками наук, наставниками і друзями.

16:23:54 21.11.2019

Добринський НВК дякує за допомогу

Адміністрація, працівники та учні Добринського НВК висловлюють щиру подяку депутату Хорошівської районної ради, директору ТОВ «Валки-ільменіт» БОНДАРЮ Івану Константиновичу за надання благодійної допомоги у проведенні ремонтних робіт підлоги шкільного коридору.

16:14:30 21.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь