A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриття скейт-парку в Іршанську відбулось!

Відкриття скейт-парку в Іршанську відбулось!

11 жовтня 2019 року в Іршанській громаді відбулась визначна та очікувана подія – урочисте відкриття скейт-парку. Проект реалізований  Іршанською селищною радою за ініціативи молоді Іршанська.

11:12 15.10.2019

Вітаємо з 90-річним Ювілеєм!

Вітаємо з 90-річним Ювілеєм!

   02 жовтня свій 90-річний ювілей відсвяткував ветеран праці, ветеран Другої Світової війни та шанований житель селища Іршанськ Войнаровський Микола Федорович.

12:41 04.10.2019

Ресурсна кімната відчиняє двері

Ресурсна кімната відчиняє двері

     26 вересня 2019 року в корпусі початкової школи Іршанського  НВК відкрито окремий простір, де дітям з інклюзивними освітніми потребами можна займатися лікувальною фізкультурою, гратися розвиваючими іграми, набувати соціальний досвід та відпочивати. У  відкритті ресурсної кімнати взяли участь Іршанський селищний голова та його заступник, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та охорони здоров'я, адміністрація НВК. На подію відкриття були запрошені вчителі, батьки та діти, які навчаються за інклюзивною формою. Іршанською селищною радою було підтримано ініціативу батьків та виділено кошти на здійснення капітального ремонту приміщення під ресурсну кімнату та наповнення її обладнанням   і меблями.

15:57 01.10.2019

Дорогі ветерани, представники старшого покоління.

Дорогі ветерани, представники старшого покоління.

   Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.    Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам та старшим мешканцям за вклад в розвиток регіону, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.    Ви достойно виховували дітей, а сьогодні передаєте свій досвід внукам та правнукам. Ви завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж. Приємно, що багато хто з Вас веде активний спосіб життя. Ви берете участь в патріотичному вихованні молоді, займаєтесь мистецтвом та творчістю, є членами громадських організацій.    В цей день низько схиляємо перед Вами голову. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, внуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою!  З повагою,  Іршанський селищний голова А.Б.Рак,  директор КЗ «Центр соціальний послуг»  Л.Л.Єрьоміна

11:56 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь