A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Бібліотека

Годину жалоби "І в пам'ять голоду і геноциду свічу запалюю в своїм вікні"

Щорічно в четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять загиблих від голодомору 1932-1933р.р та масових штучних голодів 1921-1924р.р. і 1946-1947 р.р. Цьогоріч пам'ятна дата припадає на 26 листопада. В цей день долучаємось до Загальнонаціональної акції хвилини мовчання, а також до традиційної акції "Запали свічку". Як вияв скорботи за загиблими, віри в перемогу України й готовності докласти зусиль, щоб геноциди більше не повторювалися в Іршанській ПБ оформлено скорботну викладку літератури "Голодний рік, мов чорна птиця, над краєм змореним літав". Годину жалоби "І в пам'ять голоду і геноциду свічу запалюю в своїм вікні" проведено для широкого кола читачів.

13:13:15 26.11.2022

День Гідності та Свободи

ДО ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ ІРШАНСЬКА ПБ ДЛЯ ШИРОКОГО КОЛА ЧИТАЧІВ ПРЕЗЕНТУЄ КНИЖКОВУ ВИСТАВКУ,,МАЙДАН. ПРОСТІР ГІДНОСТІ, СВОБОДИ І ЄДНОСТІ". ЛІТЕРАТУРА,ПРЕДСТАВЛЕНА НА ВИСТАВЦІ,РОЗКРИВАЄ БОРОТЬБУ  УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ВІД ПЕРШИХ ВИТОКІВ ДО СЬОГОДЕННЯ. ОКРЕМИЙ РОЗДІЛ НА ВИСТАВЦІ,,ЧИСТІ ДУШІ, ЩО ЗЛЕТІЛИ В НЕБО", ПРИУРОЧЕНИЙ ГЕРОЯМ ІРШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ, ЯКІ  ВІДДАЛИ НАЙДОРОЖЧЕ,СВОЄ ЖИТТЯ, ЗА ГІДНІСТЬ, СВОБОДУ, НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ". Користувачі з цікавістю знайомляться і читають літературу по даній тематиці.

13:11:10 21.11.2022

Патріотичний урок на тему "Революція Гідності: сторінки мужності і слави"

Працівники Іршанської селищної бібліотеки з нагоди Дня Гідності і Свободи організували та провели патріотичний урок-екскурс для учнів Іршанського НВК на тему: "Революція Гідності: сторінки мужності і слави", де представили літературу про героїв, які віддали своє життя на Грушевського за те, щоб ми жили у вільній європейській Україні.

16:38:41 20.11.2020

Бібліотечні уроки - це корисно і цікаво!

Якщо дитині з раннього віку не прищепити любов до книги, вміння нею користуватися, то це неможливо буде компенсувати в майбутньому. Дитина вступає в життя. Вона ще немає життєвого досвіду. Саме з книги вона дізнається, що таке добре, і що таке погано, дістає відповіді на свої нескінченні «чому». Книги, прочитані в дитинстві, запам’ятовуються на все життя, впливають на подальший розвиток дитини. Книги, які читає дитина, впливають на вироблення в неї норм поведінки. Найнеобхіднішими вміннями та навичками людина оволодіває в дитинстві. Саме тому в молодшому шкільному віці варто сформувати самостійного читача.

08:56:02 24.09.2020

Літературна виставка До Дня Прапора та Дня Незалежності України

Годину державності: «Під синім небом Батьківщини – позолотилися жита» провели працівники Іршанської селищної бібліотеки. Захід приурочено Дню Державного Прапора та  29-ій річниці Незалежності України.

13:46:37 26.08.2020

90-річчя Всеволода Нестайка - сонячного казкаря

З нагоди 90-річчя дитячого українського письменника Всеволода Нестайка, доречі, нашого земляка, 14 лютого в Іршанській селищній бібліотеці її працівники спільно з  учнями 5 –Б класу Іршанського НВК провели  літературну мандрівку  «Подорож у казкову країну – країну казок Всеволода Нестайка».

14:18:08 18.02.2020

В Іршанській бібліотеці вшанували подвиг героїв Крут

29 січня 2020 року бібліотекарі Іршанської селищної бібліотеки спільно з учнями 11-А класу Іршанського НВК (класний керівник О.Анічкіна) провели годину історичної пам’яті: «Подвиг героїв Крут: погляд із сьогодення».

14:52:19 30.01.2020

Свято Миколая в бібліотеці

Веселе свято до Дня Святого Миколая в іршанській бібліотеці розпочалось із запрошення: «За вікном сніжок летить, вітром завіває, тож спішіть усі до нас на свято Миколая».  І хоча зима ц цьому році не балує дітвору сніжком, діти відчули передсвяткову чарівну атмосферу свята, яким починається передноворічна феєрія.

16:03:22 23.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь