Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційна кампанія #ШахрайГудбай

Інформаційна кампанія #ШахрайГудбай

З 7 липня 2020 року Національний банк запустив Всеукраїнську інформаційну кампанію з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай. Мета кампанії – навчити українців основним правилам безпеки безготівкових та онлайн-платежів.

09:58 10.07.2020

Наполеглива праця дає позитивні результати

Наполеглива праця дає позитивні результати

Житомирська область стала пілотним регіоном в Україні в новому проекті «Якісне харчування – щаслива дитина – здорова нація». 16 закладів середньої освіти Житомирщини вибороли право взяти участь у цьому проекті:

16:06 09.07.2020

Плануєте подорож? Перевірте умови в'їзду!

Плануєте подорож? Перевірте умови в'їзду!

У зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19 у світі та зростанням кількості нових випадків захворювання МЗС України рекомендує українським громадянам утриматися від поїздок за межі України без нагальної необхідності.

16:16 06.07.2020

Механізми і шляхи протидії торгівлі людьми. Про такі важливі питання говорили на семінарі

Механізми і шляхи протидії торгівлі людьми. Про такі важливі питання говорили на семінарі

В п’ятницю 3 липня в сесійній залі Іршанської селищної ради відбувся тренінг «Формування  безпечного середовища в громаді стосовно проявів торгівлі людьми». Семінар підготували і провели фахівці ГО «Жіночий інформаційно-консультативний центр» Марія Климчук та Ірина Бабенко в рамках проекту «Зміцнення потенціалу об’єднаних  територіальних громад у сфері протидії торгівлі людьми», який реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії відділу преси, освіти, та культури Посольства США в Україні.

09:49 06.07.2020

Реконструкція "Білочки". Роботи тривають. Дякуємо гірничим підприємствам за допомогу.

Реконструкція "Білочки". Роботи тривають. Дякуємо гірничим підприємствам за допомогу.

В ході виконання робіт з реконструкції дитячого садочка «Білочка» та дитячих майданчиків на його території виникли певні складнощі. Нагальним стало питання в стислі терміни демонтувати старе ігрове обладнання, трухляві пеньки, старі пісочниці з території дошкільного закладу. Без вагань, як і завжди, на допомогу відгукнувся директор ТОВ «Межиріченський ГЗК» Дмитро Голік, який виділив навантажувач та кваліфікованого спеціаліста. Вдячні директору філії «ІГЗК» АТ «ОГХК» Віктору Сівченко за виділений вантажний автомобіль. За допомогою цієї техніки всі роботи були виконані швидко і якісно.

16:12 03.07.2020

Із 1 липня в Україні зростуть соціальні допомоги і виплати: кому і наскільки

Із 1 липня в Україні зростуть соціальні допомоги і виплати: кому і наскільки

В Україні з 1 липня 2020 року зростають прожиткові мінімуми і відповідно зростуть практично всі соціальні допомоги, які до них прив’язані. Також, з липня 2020 року вступає в дію Закон України № 646 від 2 червня 2020 року «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб», яким передбачено значне підвищення допомоги на дітей, які перебувають під опікою та піклуванням. Окрім того, вводяться нові соціальні допомоги на догляд за літніми людьми, яким виповнилося 80 років і які потребують догляду сторонніх осіб та одноразова допомога малозабезпеченим особам для старту підприємницької діяльності.

15:20 30.06.2020

Безпечні літні канікули

Безпечні літні канікули

Літо! Канікули у розпалі! Діти на канікулах мають менше дорослого контролю,  більше вільного часу. Статистика, на жаль, свідчить, що вони не проходять без прикрих випадків (пожежі, утоплення) із вини дітей. Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.

09:26 30.06.2020

З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України!

Конституція України – Основний Закон держави України та невід’ємна частка самостійної, незалежної, суверенної держави. Конституція України була ухвалена 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання та набула чинності з дня її прийняття.  

08:45 28.06.2020

Про карантинні заходи на території громади: що заборонено, а що дозволено

Про карантинні заходи на території громади: що заборонено, а що дозволено

На черговому засідання виконавчого комітету, яке відбулось сьогодні,  26.06.2020, рішенням № 80 прийнято рішення «Про посилення протиепідемічних заходів у зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

16:15 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь