Іршанська громада
Коростенський район, Житомирська область

Новини

Дата: від до Скинути

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Сьогодні, 15 листопада, своє професійне свято відзначають працівники сільськогосподарського та  агропромислового комплексу.

08:00 15.11.2020

Відбулась перша установча сесія новообраної Іршанської селищної ради VIII скликання

Відбулась перша установча сесія новообраної Іршанської селищної ради VIII скликання

Перша сесія новообраної Іршанської селищної ради VIII скликання була призначена на сьогодні 13.11.2020 року Іршанською територіальною виборчою комісією у визначені законом терміни (не пізніш як через два тижні після реєстрації новообраних депутатів ради в кількості, яка забезпечує повноважність складу ради).

14:33 13.11.2020

Зміни до переліку дозволених видів діяльності під час карантину

Зміни до переліку дозволених видів діяльності під час карантину

Враховуючи звернення підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Іршанської ОТГ, керуючись рекомендаціями Державної та обласної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо виконанням протиепідемічних заходів, визначених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки (враховуючи протиепідемічні обмеження, передбачені для “зеленого”, “жовтого” та “помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки), доповнено перелік дозволених видів діяльності на території громади під час карантину, а саме, до дозволених видів додано торгівельну діяльність (в тому числі – промисловими товарами) та діяльність з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.

16:08 10.11.2020

Про застосування карантинних обмежень на території Іршанської ОТГ

Про застосування карантинних обмежень на території Іршанської ОТГ

Враховуючи рекомендації обласної комісії з питань ТЕБ та НС щодо виконанням протиепідемічних заходів, визначених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки (враховуючи протиепідемічні обмеження, передбачені для “зеленого”, “жовтого” та “помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки), 06.11.2020 на засіданні штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції, було вирішено:

08:35 10.11.2020

Підвищення рівня соціально-побутових умов життєдіяльності мешканців Іршанської ОТГ

Підвищення рівня соціально-побутових умов життєдіяльності мешканців Іршанської ОТГ

   Питна вода - життєво необхідний продукт в щоденному раціоні людини. Останнім часом людство потерпає від нестачі питної води. Проблема постала у забезпеченні водою  в сільських населених пунктах Іршанської громади, а саме в с. Ємилівка, Добринь, Гута-Добринь, Губинкове.  Більшість колодязів у цій місцевості не глибокі, а місцями й зовсім пересохли. Тому найбільш оптимальним варіантом  стало будівництво  артезіанських свердловин для сільського питного водопостачання із доступом до води з нижніх підземних водоносних горизонтів. Якість води у таких горизонтах зазвичай повністю відповідає санітарним нормам і може використовуватися без додаткового очищення.

15:54 22.10.2020

ПРЕДСТАВНИКИ ІРШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ВІДЗНАКИ «ГОРДІСТЬ НАЦІЇ»!

ПРЕДСТАВНИКИ ІРШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ВІДЗНАКИ «ГОРДІСТЬ НАЦІЇ»!

   2 жовтня 2020 року, за підтримки та участі представників Адміністрації Президента України, народних депутатів України, Кабінету Міністрів України, обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, міжнародних організацій та інших в Палаці урочистих подій при Верховній Раді відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Національного проєкту «Гордість нації».

22:29 09.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь